Vineri, 12 Aprilie 2019 03:00

“Această Barcelona nu mai sperie pe nimeni!”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Manchester United - Barcelona 0-1 / Messi n-a strălucit pe Old Trafford şi aşteaptă returul de pe Camp Nou pentru a asigura calificarea Barcelonei în semifinale. „Diavolii roşii” nu renunţă şi promit o nouă surpriză de proporţii în UEFA Champions League. Owen Hargraves, fost jucător la United, le-a ridicat moralul jucătorilor lui Ole Gunnar Solskjaer, punctând că trupa lui Valverde nu a strălucit vreo secundă.

Barcelona şi-a atins obiectivul în „Teatrul Viselor” şi e aproape de semifinalele UEFA Champions League, după prima victorie din istorie pe terenul diavolilor roşii. Gazdele nu au reuşit vreun şut pe poartă, dar, chiar şi aşa, Owen Hargraves e de părere că Messi&Co reprezintă o echipă de bătut.

„Conduc confortabil în campionat, dar această Barcelona nu mai sperie pe nimeni. Nu l-am mai văzut pe Busquets să piardă atât de multe mingi”, a spus Owen Hargraves la BT Sport. Nici Henrik Larsson nu a fost impresionat de jocul Barcelonei, însă acest aspect a venit ca o consecinţă a faptului că rezultatul a fost mult mai important decât spectacolul din teren.

„Nu au fost nici măcar aproape de nivelul lor maxim. Cred că au fost excesiv de atenţi astăzi. Sunt de părere că s-au mulţumit cu golul marcat în deplasare şi apoi au fost interesaţi doar de conservarea avantajului. Au luat piciorul de pe pedala de acceleraţie”, a spus Henrik Larsson pentru sursa citată.

Citit 1239 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
893879

Autentificare