Marți, 16 Aprilie 2019 03:00

Craiova a ratat titlul, dar riscă să rateze şi cupele europene

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viitorul - Craiova 2-1

După aproape 3 decenii, Craiova a vibrat în aşteptarea unui nou titlu în Liga 1. Ultimele etape nu doar că au năruit şansele oltenilor la campionat, însă formaţia lui Mangia riscă să rateze şi Europa.

„Este clar că nu mai sunt șanse la titlu”, a spus Mangia, la finalul partidei. Problema pentru echipa din Bănie e că riscă să rămână pe dinafara cupelor europene. Scenariul e simplu: dacă va termina pe locul 4 în clasament şi dacă Astra câştigă Cupa, oltenii îşi vor lua „adio” de la preliminariile Europa League.

În prezent, echipa de pe Ion Oblemenco păstrează un punct peste trupa lui Hagi, iaă returul din play-off va avea loc în Bănie. Totuşi, Rivaldinho&Co par mult mai în formă, iar Craiova are şi marele handicap că l-a pierdut pe golgheterul Koljic până la finalul campionatului.

În Cupa Astra e cu un picior şi jumătate în finală, după ce a câştigat cu 3-1 pe terenul CFR-ului. De partea cealaltă, Craiova are şanse mici să ajungă în ultimul act al Cupei, pierzând pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-2.

Citit 1176 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
893887

Autentificare