Miercuri, 20 Noiembrie 2019 00:00

Borza: Iohannis, prestație impecabilă. A fost o revelație pentru mine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Remus Borza, fost consilier onorific al Vioricăi Dăncilă, a lăudat conferinţa de presă a lui Klaus Iohannis de miercuri seară şi a anunţat că preşedintele a câştigat puncte importante în lupta electorală în dauna candidatului PSD, care nu a reuşit o prestaţie la fel de bună.

“Prestaţia impecabilă a lui Iohannis a fost o revelaţie pentru mine. S-ar putea să nu fiţi de acord. Eu nici pe departe nu sunt un fan al lui Iohannis pentru că nu m-a convins din punct de vedere al comunicării, dar aseară, da, a reuşit. A reuşit ceea ce nu a reuşit în ăştia 5 ani: să fie simpatic. Răspunsul dacă are cască în ureche l-a umanizat, l-a făcut simpatic. Iar secvența aceasta chiar a devenit virală. A vorbit liber, coerent, cursiv și echilibrat. A răspuns la toate întrebările foarte bine.

Organizarea conferinței a fost una foarte bună, spre deosebire de cea a Vioricăi Dăncilă, care a fost o chestie încropită pe picior, neprofesionistă. Nu se auzeau întrebările din sală, ceea ce i-a permis un oarecare arbitrariu doamnei Dăncilă în a răspunde selectiv. Deși, iniţial, a fost anunțată doar o declaraţie, prezidențiabilul PSD s-a hazardat răspunzând unor întrebări ale jurnaliștilor, în încercarea de a contracara prestația lui Iohannis, dar nu i-a ieșit”, a spus Remus Borza la DC NEWS.

Citit 3090 ori