Miercuri, 31 Mai 2023 14:23

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 1 iunie și 5 iunie 2023, reluându-și activitatea pe 2 iunie, respectiv 6 iunie 2023

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează zilele de 1 iunie 2023 (Ziua Internațională a Copilului) și 5 iunie 2023, a doua zi de Rusalii, ca zile libere la nivel național. Prin urmare, Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare își întrerup activitatea în aceste zile. 

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare

În zilele de 1 și 5 iunie Centrele de Relații cu Clienții sunt închise, activitatea acestora urmând să fie reluată corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, în intervalul orar 08:30 - 16:30, în cazul centrelor din localitățile Alexandria, Băilești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Caracal, Craiova, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Roșiorii de Vede, Slatina, Târgu Jiu, Videle, Iași (09:00 - 17:00) și Timișoara (09:00 - 17:00).

În tot acest timp specialiștii CEZ Vânzare rămân la dispoziția clienților pe canalele de comunicare cunoscute:

Aplicaţia mobilă My CEZ – disponibilă în Google Play și App Store;

Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor.

Alte canale de comunicare:

- Completarea formularului de contact accesând www.cezinfo.ro/sesizari2-form/  

- Numărul de fax: 0248 524 834

- Prin corespondenţă scrisă la adresa: Strada Depozitelor, nr. 2, Târgu Jiu, județul Gorj.

- Chatul cu un consultant CEZ Vânzare, implementat de furnizor pe website-ul www.cezinfo.ro/  - disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Pentru a evita timpul de așteptare, echipa CEZ Vânzare recomandă clienților săi să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Clienții, accesând secțiunea dedicată www.cezinfo.ro/rezervare-online/  

Cum se efectuează o programare?

Accesați pagina www.cezinfo.ro/rezervare-online/ 

Completați numele, prenumele, adresa de mail;

Selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Clienții în care doriți să ajungeți precum și demersul pentru care efectuați vizita;

Alegeți data și intervalul orar pentru programare;

Înregistrați programarea.

Le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere!

Citit 943 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2023 14:26

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
918606

Autentificare