Comunicate

Comunicate (99)

7 ani de succes și evoluție constantă ne aduc o nouă generație de tineri dornici să își construiască cariera în domeniul electricității, alături de ceilalți 201 de colegi mai mari.

Furnizorul CEZ Vânzare mută activitatea Centrelor sale de Relații cu Clienții cu program de 1 zi pe săptămână în Centrele sale cu program normal, începând cu data de 18 septembrie 

CEZ Vânzare acordă angajaților o zi liberă în data de 20 iulie 2023, cu prilejul Zilei Energeticianului, astfel că Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare își întrerup activitatea în ziua respectivă.

Operatorul Distribuţie Oltenia acordă angajaților o zi liberă în data de 20 iulie 2023, cu prilejul Zilei Energeticianului, astfel că Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în ziua respectivă.

Încă de la începutul atenţionării meteo, din 13.07.2023, operatorul de distribuţie a monitorizat starea reţelelor electrice afectate direct de evoluţia nefavorabilă a vremii şi a intervenit prompt în teren.

Echipele operatorului de distribuţie continuă intervențiile în teren pentru realimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor afectați.

CEZ continuă tradiția și și-a provocat angajații și anul acesta să înscrie proiecte CSR care răspund nevoilor comunităților din care fac parte, în competiția internă Generatorii de Bine. Proiectele câștigătoare vor beneficia de câte 10 000 de euro pentru implementare, iar comunitatea locală se va bucura de #EnergiePentruBine.

Furnizorul de energie electrică și gaze naturale le reamintește clienților săi că orice mesaj text (SMS) venit din partea CEZ Vânzare conține numele companiei, ca expeditor.

În anul 2023, proiectele Circuitul de Idei, Luna Reparației și Atelierele de Dezvoltare au fost în prim plan pentru elevii din cadrul Ucenic Electrician. Mai mult, programul susținut de Distribuție Oltenia se dezvoltă continuu. În acest an, s-a lansat prima ediție a competiției 10 la Energie prin care o școală gimnazială câștigătoare este premiată cu instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice.

Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează zilele de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului și 5 iunie, a doua zi de Rusalii, ca zile libere la nivel național. Astfel, Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în aceste două zile.Revenirea la programul normal de funcționare va avea loc în data de 02 iunie 2023, respectiv 06 iunie, începând cu ora 08:30, în cazul Centrelor de Relații cu Utilizatorii din localitățile: Alexandria, Câmpulung, Craiova, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Roșiori de Vede, Slatina, Târgu Jiu și Caracal.

Pagina 1 din 8

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
825951

Autentificare