Joi, 21 Mai 2020 00:00

Cum se depun dosarele de pensionare în această perioadă de stare de alertă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul stării de alertă, reprezentanții Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) au explicat cum se procedează pentru depunerea dosarului de pensii.

Reprezentații CNPP recomandă ca cererile și documentele pentru depunerea dosarului de pensionare să fie trimise prin intermediul serviciilor poștale, de curierat sau online. CNPP a mai trasmis că actele trebuie să fie transmise în original pentru a evita un drum la ghișeu.
Accesul în spaţiile închise va fi asigurat în condiţii de siguranţă sanitară și distanţare socială, cu respectarea fluxurilor și a traseelor definite.
Ce au mai transmis aceștia

„Recomandăm posibilitatea transmiterii cererilor și a documentelor prin intermediul serviciilor poștale, de curierat și poștă electronică, facilitând accesul la serviciile caselor teritoriale de pensii și pentru persoanele care nu se pot deplasa la sediile acestora, plăţii prin cont bancar a contribuţiilor de asigurări sociale și a ajutoarelor de deces.

Pentru celelalte tipuri de servicii activitatea va continua și va fi asigurată telefonic și prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, mail, datele de contact fiind afișate pe pagina de internet a caselor teritoriale de pensii”, au anunțat cei de la Casa Naţională de Pensii.

Citit 125 ori

citeste ziarul

mica publicitate

cel mai harnic prmar

cel mai harnic viitor prmar

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
141089

Autentificare