Ingrediente:
4 burgeri de vită
4 chifle de burger
150 g sos de maioneză
3 linguri oțet de mere cu miere
1 linguriță miere
1 sfert varză albă
2 lingurițe muștar picant
200 g iaurt
1 linguriță suc de lămâie
1 legătură pătrunjel
1 morcov piper negru boabe
sare
Preparare:
Se taie fin varza albă, se răzuie morcovul și se toacă pătrunjelul.
Se amestecă toate legumele cu maioneza și oțetul cu ierburi și se condimentează cu sare și piper.
Pentru sosul de muștar, se toarnă muștarul, iaurtul, mierea și sucul de lămâie într-un vas înalt și se pasează cu mixerul vertical.
Se condimentează cu sare și piper.
Se frige carnea pe grătar, pe fiecare parte, aprox. 5 minute.
Se taie chiflele și se coc pe grătar pe partea interioară aproximativ 1 minut, apoi se ung cu sosul de muștar.
Se pune pe jumătatea inferioară a chiflei amestecul de legume, deasupra 1 burger, apoi un alt strat de legume cu maioneză și deasupra jumătatea superioară a chiflei.
Se decorează cu pătrunjel.