Ingrediente:
- 80 g fulgi de ovăz Pirifan
- 2 linguri amestec de nuci (de ex. nuci, fistic tocat, fulgi de migdale K-Classic)
- 1 lingură semințe de in Poex
- 2 linguri miere polifloră Moș Costache
- 2 linguri ulei
- 3 linguri zahăr pudră Diamant 300 g iaurt Zuzu
- 1 miez de păstaie de vanilie
- 200 g fructe de pădure
Preparare
- Se amestecă fulgii de ovăz, fulgii de migdale, nucile, semințele de in, fisticul, 1 lingură de miere, uleiul și 1 lingură de zahăr pudră într-un bol.
- Se așază pe o tavă cu hârtie de copt și se coace în cuptorul încins în prealabil, la 180° C aproximativ 10 minute. Se lasă müsli la răcit.
- Se amestecă iaurtul, miezul de vanilie și restul de miere. Se amestecă murele și restul de zahăr pudră, se pune în formă de inimioară pe farfurie, se toarnă în mijloc, se presară amestecul de müsli și se servește.