Luni, 23 Septembrie 2024 16:34

Grija pentru viitoarea generație de profesioniști, dorința de a face bine și pasiunea pentru sport și fapte bune, premiate la Community Index 2024

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ediția 2024 a Community Index a adus și anul acesta aurul pentru echipa Evryo. Grupul Evryo a primit Gold Recognition pentru trei proiecte cu impact în comunitatea locală, la categoriile: Implicarea angajaților, O viață activă și Educație pentru carieră.

„Ne-am asumat rolul de a aduce #maimultbine în comunitățile din care facem parte. Această energie vine de la oamenii noștri care ne inspiră în fiecare zi să căutam mijloace noi de a ne pune amprenta atât în formarea viitoarei generații de specialiști în energie, cât și în jurul nostru, în aria noastră operațională. Continuăm să investim în performanță și în proiecte cu impact pozitiv în comunitate.” –

Community Index este cel mai complex ranking anual al proiectelor de investiții în comunitățile din România. Componentă a Romania CST Index, Community Index are la baza obiectivelor sale cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD). 

Distribuție Oltenia investește în formarea viitoarei generații de profesioniști din domeniul energiei - Gold Recognition – Educație pentru carieră

Începand cu anul 2016, programul Ucenic Electrician a beneficiat de investiții totale de aproape 710.000 de euro, menite să ofere tinerilor acces la resurse moderne și relevante pentru o carieră de succes în domeniul energetic. Anul școlar 2024-2025 aduce noi oportunități de practică și dezvoltare profesională, susținute atât de parteneriatele tradiționale, cât și de noi colaborări, toate având ca obiectiv principal formarea unor profesioniști de elită în industria energetică.

Maratonul Olteniei- de 12 ani #împreună pentru comunitate- Gold Recognition – O viață activă

Cea de-a 12-a ediție a Maratonului Olteniei, un eveniment Evryo, a reunit la start iubitori ai sportului și ai naturii, sportivi de performanță, dar și amatori, oameni care fac parte cu sufletul din familia maratonului și care au ascultat cu #responsabilitate Vocea Naturii. În urma evenimentului, aproximativ 40.000 euro au fost donați către cele 3 cauze sociale ale acestei ediții.

Generatorii de Bine, cu #BunătateÎnComunitate-  cultivarea și promovarea unui spirit al exemplului

Cu ajutorul proiectului Generatorii de Bine, angajații Grupului au un impact real în comunitățile din care fac parte. Este în ADN-ul nostru să dăruim #BunătateînComunitate.

Realizările proiectului "Generatorii de Bine", în cifre, sunt următoarele:

5180 de beneficiari direcți;

12 orașe mici și medii;

60 de voluntari;

10 localități din mediul rural;

peste 800 de pacienți diagnosticați corect;

25 de ateliere STEAM;

peste 100 de activități realizate pe parcursul programului;

4 laboratoare dotate cu tehnologie.

În ultimii 5 ani, echipa Evryo a obținut diverse distincții pentru proiectele pe care le-a desfășurat sub umbrela Grupului CEZ în România.

Citit 317 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
1105215

Autentificare