Marți, 18 Iulie 2023 09:40

Distribuţie Oltenia informează: echipele operatorului au remediat 3/4 din incidentele provocate de condiţiile meteo deosebite în judeţele Argeş, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipele operatorului de distribuţie continuă intervențiile în teren pentru realimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor afectați.

Până în acest moment, au fost remediate deficiențele care afectau parțial 15 localități din județul Argeș (Cuca, Ciomăgești, Morărești, Mușetești, Curtea de Argeș, Țitești, Stâlpeni, Pitești, Arefu, Rătești, Mozăceni, Valea Danului, Cotmeana, Vedea și Mălureni), 15 localități din județul Gorj (Bumbești – Jiu, Gornăcel, Meri, Strâmba, Vulcani, Ciuperceni, Pârâu de Pripor, Vârț, Berlești, Scrada, Licurici, Slăvuța, Crușet, Slămnești și Runcurel), localitatea Galicea din județul Mehedinți și 13 localități din județul Vâlcea (Barza, Bârsești, Măgureni, Rotărești, Orlești, Zăvideni, Geamăna, Buciumeni, Stoilești, Păsculești, Vătășești, Lădești și Vlăduceni).

În cazul localităților menționate mai sus, alimentarea cu energie electrică a fost reluată în schemă normală de funcționare a rețelelor până la sau în jurul orei 14:00.

Astfel, la ora 16:00, 92 echipe ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi lucrau în continuare la remedierea următoarelor deficienţe în alimentarea cu energie electrică care afectau parţial localitățile:

Judeţul Argeş – 118 deranjamente individuale și localitatea Valea Iașului;

Judeţul Gorj – 110 deranjamente individuale și localităţile: Vârtop, Pinoasa, Motru, Lupoaia, Bâlteni, Târgu – Cărbunești și Țicleni;

Județul Mehedinți – 29 de deranjamente individuale și localitățile Isverna și Dâlbocița;

Judeţul Vâlcea – 71 de deranjamente individuale și localităţile: Popești, Roșiile, Romanești, Lupuiești, Orlești, Blejani și Ceretu.

Turele operative vor rămâne în teren până la soluționarea tuturor deficiențelor electrice și a deranjamentelor individuale. Operatorul va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat.

Reamintim faptul că semnalarea tuturor efecţiunilor în reteaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

0800 500 000 -  număr de telefon gratuit în orice reţea;

0251 408 006, 0251 408 007,  0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională. 

Citit 2677 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
980402

Autentificare