Miercuri, 15 Mai 2024 11:54

Distribuție Oltenia susține #EnergiaPentruCultură prin parteneriatul cu Festivalul Internațional Shakespeare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru al treilea an, Distribuție Oltenia susține Festivalul Internațional Shakespeare, cel mai mare eveniment cultural din zona Olteniei care se va desfășura în perioada 16-26 mai 2024, în Craiova.

 Distribuție Oltenia continuă astfel tradiția de a sprijini educația și cultura în comunitatea locală și invită publicul larg să se bucure de #EnergiaPentruCultură oferită în cadrul spectacolelor găzduite de cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional Shakespeare.

Pentru a fi mai aproape de iubitorii de teatru, Distribuție Oltenia invită vizitatorii în perioada 16-17 mai, între orele 17:00-20:00 și 18-19 mai, între orele 17:30-20:30, în foyer-ul Teatrului Național Marin Sorescu, unde un artist talentat va realiza vizitatorilor curioși caricaturi într-un stil specific universului shakespearian.

„Suntem recunoscători să aducem energia în casele oamenilor de peste 17 ani, și pe parcursul a 3 ani, și în sufletele lor. Prin parteneriatul cu Festivalul Internațional Shakespeare dorim să încurajăm inițiativele artistice și culturale desfășurate pe plan local și ne bucurăm să contribuim la promovarea unui eveniment cultural de asemenea amploare. Vă așteptăm pe fiecare dintre voi la zona Distribuție Oltenia din cadrul Teatrului Național Marin Sorescu pentru o experiență shakesperiană completă.” -  Eugen Butoarcă, Director Executiv Distribuție Oltenia.

Aflat anul acesta la al 30-lea an de existență, Festivalul Internațional Shakespeare va însuma peste 300 de spectacole și evenimente și va reuni unele dintre cele mai mari nume de regizori de teatru de talie mondială ai momentului, printre care Robert Wilson, Declan Donnellan, Peter Brook sau Robert Lepage. 

Pe parcursul festivalului, publicul se va bucura de numeroase spectacole din opera celebrului scriitor englez, desfășurate în diferite locații impresionante ale orașului, atât în interior, cât și în aer liber.

Citit 921 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
1025003

Autentificare