Miercuri, 08 Mai 2024 16:13

Start înscrieri la cursele din natură de la Maratonul Olteniei, ediția 12

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maratonul Olteniei, un eveniment Evryo, a ajuns la cea de-a 12-a ediție și dă startul înscrierilor la cursele de MTB și Trail Run disponibile în cadrul evenimentului organizat pe 24-25 august 2024 în Râmnicu Vâlcea, cât și în formatul său virtual. Înscrierile la cursele fizice sunt deschise cu un discount de peste 30%.

Până pe 10 mai, iubitorii de sport în aer liber, adrenalină și responsabili față de natură se pot înscrie la cursele fizice de la #MO2024 cu o reducere de peste 30%. Astfel, sportivii care se vor înscrie în următoarele zile pe www.maratonulolteniei.ro vor plăti pentru o înscriere (alergare sau ciclism) 125 lei, în comparație cu aceia care vor plăti 150 lei în perioada 10 mai - 30 iunie sau 180 lei, taxa întreagă valabilă după data de 1 iulie.

„Maratonul Olteniei nu este doar o competiție de două zile, este o cursă zilnică a fiecăruia dintre noi, pentru mai mult bine. Este o cursă pentru oameni și natură prin care punem laolaltă entuziasmul și recunoștința, grija față de mediu și față de comunitatea din care facem parte. Pentru că noi la #MO2024 nu doar că încurajăm oamenii să facem împreună mișcare în natură, ci contribuim activ la promovarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător, o responsabilitatea care stă, la fel ca și performanța sportivă, în puterea fiecăruia dintre noi.” a declarat Ondrej Safar, CEO Evryo, organizatorul Maratonului Olteniei.

Cursa naturii este a fiecăruia dintre noi, așa că echipa Evryo a pregătit o serie de curse/trasee prin care încurajează sportul responsabil în natură, indiferent de loc, dată sau de nivel de performanță:

Maratonul Fizic

Cursele MTB: 22 km și 33 km (24 august)

Cursele Trail Run: 12 km și 22 km (25 august)

Cursele de alergare pentru copii, în Parcul Zăvoi pe 25 august. 

Maratonul Virtual

Cursele de MTB și Trail Run sunt disponibile și în formatul virtual al evenimentului, pentru cei care vor să alerge și să pedaleze oricând și de oriunde, în limita a 100 de locuri disponibile. Transmiterea dovezilor de finalizare a cursei nu este necesară, scopul curselor virtuale fiind acela de a motiva cât mai mulți oameni să facă mișcare, dincolo de performanțele sportive. Toți cei care se înscriu intră automat în tombola Maratonului Virtual. 

Cursa pentru persoane cu dizabilități este valabilă exclusiv în formatul virtual. Înscrierile sunt gratuite, în limita a 20 de locuri.

Tradiția evenimentului continuă și în 2024, astfel că fiecare persoană înscrisă la una dintre cursele de alergare sau MTB reprezintă un sprijin pentru comunitățile locale defavorizate. La fel ca în fiecare an, sumele obținute din taxele de înscriere ale participanților vor fi dublate și donate de Evryo către cauzele sociale ale ediției 12 care vor fi anunțate în curând.

Mai multe detalii despre curse, înscrieri, premii, precum și regulamentul competiției, pot fi accesate pe website-ul www.maratonulolteniei.ro sau pe pagina de Facebook. 

Citit 1001 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2024 16:15

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
980413

Autentificare