Luni, 22 Ianuarie 2024 15:29

Program de lucru cu publicul pentru 24 ianuarie 2024 în Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în ziua de 24 ianuarie 2024, reluându-și activitatea în data de 25 ianuarie 2024.

Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează data de 24 ianuarie 2024, Ziua Unirii Principatelor Române, drept zi liberă la nivel național. Astfel, Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare își întrerup activitatea în ziua respectivă.

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare

Începând cu data de 25 ianuarie, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 - 16:30, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile Alexandria, Câmpulung, Caracal, Craiova, Curtea de Argeș, Dragășani, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Roșiorii de Vede, Slatina, Târgu Jiu, Videle, Iași (09:00 - 17:00) și Timișoara (09:00 - 17:00).

În tot acest timp specialiștii CEZ Vânzare rămân la dispoziția clienților pe canalele de comunicare cunoscute:

Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici.

Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non-stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric.

Alte canale de comunicare:

Chat-ul cu un consultant CEZ Vânzare

Chat-ul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Completarea formularului de înregistrare a sesizărilor accesând https://www.cez.ro/ro/sesizari-form

Prin corespondenţă scrisă la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Numărul de fax: 0248 524 834.

Pentru a evita timpul de așteptare, echipa CEZ Vânzare recomandă clienților săi să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Clienții, accesând secțiunea dedicată: www.cezinfo.ro/rezervare-online/    

Cum se efectueaza o programare?

- Accesați pagina www.cezinfo.ro/rezervare-online/

- Completați numele, prenumele, adresa de e-mail;

- Selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Clienții în care doriți să ajungeți precum și demersul pentru care efectuați vizita;

- Alegeți data și intervalul orar pentru programare;

- Înregistrați programarea.

Le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere!

Citit 2793 ori Ultima modificare Luni, 22 Ianuarie 2024 15:33

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
1025031

Autentificare